30 års erfaring som psykoterapeut

Olaug Rønningsdalen

Min oppgave er å hjelpe deg med å bli kjent med og harmonisere dine indre deler.
Olaug Rønningsdalen

Jeg har lang erfaring som psykoterapeut. Jeg jobber med IFS, men bruker også diverse andre metoder jeg har lært for å best mulig hjelpe klientene mine til økt livskvalitet og selvutvikling.

Tilnærming som psykoterapeut – Fokus på selvutvikling og økt livskvalitet

Hele livet mitt har vært preget av en dyp indre søken etter å forstå hva det er som driver oss som mennesker. Betydningen av å bli født som et sårbart vesen som må ut på en livsreise fylt med utfordringer og prøvelser. Min egen sårbarhet, utfordringer og behov for å utforske har gang på gang ledet meg i nye retninger, og ført meg til forskjellig terapeutisk og åndelig arbeid.

Jeg begynte å arbeide med psykoterapi i 1995 og har arbeidet individuelt og med grupper. I tillegg jobbet jeg med vold i nære relasjoner i flere tiår. Foruten det indre arbeidet med meg selv, har jeg alltid ønsket å støtte andre på deres personlige reise.

Nå arbeider jeg med IFS som grunnleggende metode, men benytter også det jeg har lært av kroppsterapi, hypnoterapi og familiekonstellasjoner. Jeg tilbyr individuelle timer og kurs. Jeg tilbyr timer på norsk, engelsk og tysk.

Utdanning og erfaring i psykodynamisk psykoterapi og relaterte metoder

– Cand.mag i samfunnsfag

– Autorisert heilpraktiker fra Tyskland

– 3 år kroppsterapi utdannelse etter Gerda Boyesen

– 2 årig hypnoterapi utdannelse etter Milton Erikson

– Familie konstellasjoner etter Bert Hellinger

– Living Inquiries mindfulness

Utdannelse IFS Internal Family Systems

Stepping Stones Comprehensive 16 Week Course IFSCA

IFS  Broader Clinical Applications, Adler Graduate Professional School Canada

Level 1 IFS   

Level 2 IFS

– En rekke fordypningskurs i forskjellige tema

 

Psykoterapi og Coaching tilbys i Oslo og online

Jeg jobber som psykoterapeut i Oslo. Men jeg tilbyr tjenestene mine både online  (for eksempel via zoom eller skype) og offline, helt som det passer deg best. Du kan lese tilbakemeldingene fra noen av mine tidligere klienter nedenfor.

 

Tilbakemeldinger fra mine tidligere klienter

 

Psykoterapeut i Oslo

«Olaugs mildhet og stille forståelse er veldig tydelig; hun er i stand til å være sammen med klienter på en virkelig støttende, diskret måte. Jeg har hatt flere dyptgående timer med henne og vil sannsynligvis ha mer. Anbefales på det sterkeste! »  Emily

Psykoterapeut i Oslo

«– Jeg elsker å ha timer med Olaug. Hun gir meg en følelse av trøst, aksept og letthet i timene sine, slik at jeg kan føle meg trygg på å uttrykke min dypeste frykt og bekymringer. I tillegg legemliggjør hun en dyp brønn av visdom og tillit som holder, og ønsker meg velkommen til virkelig å være meg selv.» S. B .

Psykoterapeut i Oslo

«– Hvordan foregår en time med Olaug? Det er en fantastisk opplevelse. Hun er veldig dyktig og kjenner sitt håndverk …. men… kirsebæret på kaken er hennes tilstedeværelse og tilgjengelighet og hennes støtte i timen. Kaken er utsøkt, men kirsebæret katapulterer hele opplevelsen til et helt nytt nivå. Ikke bare stol på meg, opplev det selv … Jeg likte det veldig. » N.

Psykoterapeut i Oslo

«Olaugs kombinasjon av erfaring med familiekonstellasjoner sammen med inquiry er så dyptgående, og hjalp meg virkelig med å gi slipp på byrder som har tynget meg nesten hele livet. Da jeg jobbet med henne lærte jeg at det ikke bare er viktig å jobbe med våre egen historie, men at det også kan være en større familiehistorie som også må adresseres. Olaug har en trygg og respektfull måte å arbeide på, og utvider forsiktig invitasjonen til å akseptere det som oppstår i hvert øyeblikk. Jeg er så takknemlig for å ha hatt muligheten til å jobbe med Olaug.» Jon

Få IFS-nyheter på mail!

Hvis du ønsker å motta mitt IFS-nyhetsbrev, kan du oppgi e-postadressen din nedenfor.

Ønsker du mer informasjon?

Hvis du har blitt nysgjerrig og ønsker å finne ut om metoden jeg bruker er noe for deg, trykk her for en

Gratis uforpliktende samtale

Finn meg på sosiale medier