Salgsbetingelser for kurs

 1. Generelt
  Disse salgsbetingelsene gjelder for kjøp av kurs via denne nettsiden. Ved å gjennomføre et kjøp, bekrefter du at du har lest, forstått og akseptert disse betingelsene.
 2. Kjøp og betaling
  Når du bestiller et kurs hos meg, vil du motta en bekreftelse på e-post. Denne bekreftelsen inneholder informasjon om kurset, dato, tid og sted. Kjøpet er bindende, og kan ikke endres etter at bestillingen er fullført. Betaling for kurset skal skje i henhold til de betalingsmetodene som tilbys på nettsiden.
 3. Avbestilling og refusjon
  Avbestilling av kurs er mulig inntil 1 måned før kursstart. Ved avbestilling vil 30% av kursprisen beholdes som avbestillingsgebyr. For å avbestille et kurs, må du kontakte meg via e-post (kontakt@ifs-terapi.no) og oppgi bestillingsnummeret ditt samt informasjon om kurset du ønsker å avbestille.
 1. Endringer og avlysning av kurs
  Vi forbeholder oss retten til å gjøre endringer i kursinnhold, tidspunkt eller sted, samt å avlyse kurs dersom det oppstår situasjoner utenfor vår kontroll, som for eksempel sykdom, tekniske problemer eller force majeure. I slike tilfeller vil vi informere deg så raskt som mulig, og tilby deg enten en ny kursdato eller full refusjon.
 2. Ansvar
  Vi påtar oss ikke ansvar for skader eller tap som måtte oppstå som følge av bruk av informasjon eller råd gitt under kurset. Du er ansvarlig for å følge instruksjonene og rådene som gis under kurset, samt å ta hensyn til din egen og andres sikkerhet.
 3. Firma-og kontaktinformasjon
  Familieoppstilling Olaug Rønningsdalen
  Nordåssløyfa 18
  1251 Oslo
  Orgnr.: 980371867 

Ved å fullføre kjøpet av kurset, bekrefter du at du har lest og akseptert disse salgsbetingelsene.